Emigrantki.com| Forum| Album| FAQ| Szukaj| Użytkownicy| Grupy | Rejestracja | Profil| Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości| Zaloguj
Emigrantki.com
Home

,,juz mi niosa suknie z welonem....,,
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Emigrantki.com Strona Główna -> pogaduszki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rudzielec

PostWysłany: Wto Lis 17, 2009 9:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oluniette napisał:
mnie tez naszlo na wspomnienia (jeszcze calkiem swieze swoja droga) wtedy jak ruda zapodala link do tego programu na m6 z tym legendarnym franckiem w roli glownej..potem ogladalam nasze fotki ze slubu..eh to byl dzien! super wspomnienia zostaly Smile

no ta ruda to ma dopiero pomysly Laughing Laughing Laughing

Agatka mnie jeszcze wtedy na forum nie bylo a i tak wiem i pamietam ze Ty na Majocie zaslubiona Very Happy Very Happy
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Adres AIM
agatka

PostWysłany: Sro Lis 18, 2009 1:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Laughing Laughing Laughing aga dziekuje!!!!!!
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ewelina

PostWysłany: Czw Gru 10, 2009 11:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też lubię powspominać ten magiczny czas...
Jeśli chodzi o wpadki to na szczęście jakichś wielkich nie było tylko to że druhna mi bukiet złamała Twisted Evil miałam dwa identyczne jeden z białych róż w białym "stożku" który zostawiałam w kościele i drugi biało-bordowy w bordowym "stozku" który wręczała mi później druhna i na dodatek farbował ten stożek. Później jak jechaliśmy robić zdjęcia w plener to go wogóle zapomniałam Embarassed ale mieliśmy inne gadżety i nie było problemy. A buty miałam jedne i super wygodne chętnie bym w nich chodziła po imprezach ale po pierwsze to nie ma gdzie albo jak a po drugie nie bardzo pasują Very Happy

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 7:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://blog.onet.pl/40111,1,archiwum_goracy.html

uff, cale szczescie ze takich problemow nie mialam przed naszym slubem, bo bym chyba do dzis zostala panna Laughing
Moi rodzice to byli najzwyklejsi goscie, ktorzy nie wiedzieli zupelnie jak cala impreza bedzie wygladac (ani ile kosztuje Evil or Very Mad Laughing )
Tesciowie, a szczegolnie tesciowa byli bardzo cool, jedynie menu nam nieco ulepszyla, a cala reszte zostawila nam.
A jak bylo u Was ? Wynikaly rozne klotnie i spory ?

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 8:02 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tuż przed wyjśćiem do kościoła łykłam sobie 2 perseny- więc byłam spokojna i rozluźniona mojemu mężowi kiedy mowil słowa przysięgi głos tak drżał jakby ktoś go za klejnoty ściskał a mi się tak śmiać chciało,a wiecie jak to jest kiedy jest do śmiechu a nie wypada..człowiek tłumi w sobie ten śmiech i jest jeszcze trudniej się uspokoić

Przed kośćiołem w trakcie składania życzeń okazało się że jednak zjawili się goście którzy nam powiedzieli,że ich nie będzie na naszym przyjęciu,ale na szczęście rodzice szybko wykombinowali miejsca dodatkowe( pojechali zaraz po mszy na sale)i było ok,ale jakie ja nerwy przeżywałam ok.godziny w drodze do domu weselnego..
Ja sama zapomniałam ubrać podwiązki.....kapłam się dopiero,kiedy trza było nią rzucać, więc rzucałam bukietem który złapała obecna moja bratowa,a zaskoczyłam wszystkie panienki w kółeczku bo zamiast rzucić w tył za siebie,ja postanowiłam że rzucę w przód..
Wesele było udane,a na drugi dzień zrobiliśmy disco, załatwiliśmy sprzęt od Dj i kuzyn prowadził imprezę.nie chcieliśmy orkiestry w poprawiny i to był u nas dobry pomysł,bo leciały hity jak "coco jambo", "majorka" itd. każdy się ubrał jak na dyskotekę i czuł się swobodnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dotka

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 8:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czytam i zazdroszcze...ja slubu nie bralam i chyba juz nie wezme a jesli sie moj mezczyzna zdecyduje to bede juz pewnie taka stara ze w rajtkach antyzylakowych i jezuso-laczkach pokulam sie do urzedu a o bialej sukni,kosciele i weselu to moge pomarzyc ...
Powrót do góry
edka

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 8:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dotka w zyciu jest tak ze wszytko sie dzieje nie bez powodu i na wszystko jest odpowiedni czas - z takiego zalozenia wychodze ja Cool a nawet jak w jezuso- laczkach to co z tego Laughing Laughing Wink

co do naszego slubu i wesela, wszystko zrobilismy sami bez pomocy rodzicow ani tesciow( ktorych nie bylo tak czy owak), skromnie, malo gosci, ale bardzo milo

Zabka, a ja glupia nie pomyslalam o jakis uspokajajacych prochach Laughing
a maz przysiege skladal ksiedzu a nie mnie, wpatrzony w niego byl do samego konca, ocknal sie tylko jak ksiadz wypowiedzial slowa: now you may kiss the bride Laughing Laughing Laughing

Ostatnio zmieniony przez edka dnia Sro Mar 10, 2010 8:14 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
dotka

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 9:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Edka na pewno masz racje ale mi lekka szajbunia w tym temacie odbija ostatnio bo znajomi slub biora i jakos tak wydaje mi sie ze cos w zyciu przegapilam .No nic mi innego nie pozostaje jak sie z losem konkubinowym moim pogodzic Cool
Powrót do góry
agatka

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 9:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
to bede juz pewnie taka stara ze w rajtkach antyzylakowych i jezuso-laczkach pokulam sie do urzedu

Laughing Laughing choc ci pewnie nie do smiechu Embarassed
waga

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 9:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dotka napisał:
Czytam i zazdroszcze...ja slubu nie bralam i chyba juz nie wezme ..a jesli sie moj mezczyzna zdecyduje to.

nigdy nic nie wiadomo, Rolling Eyes Rolling Eyes
zycze ci tego slubu, niezapomniane chwile Laughing

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Emigrantki.com Strona Główna -> pogaduszki Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Następny
Strona 6 z 11

Skocz do: