| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Nokia
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 11:30 am Temat postu: jak podzielilyscie sie ta nowina? |
|
|
Zaczynam nowy temat bo chyba takiego nie ma
zastanawiam sie jak oznajmilyscie radosna nowine? Po pierwsze jak to bylo z mezem czy powiedzialyscie jak tylko byly podejrzenia,ze mozecie byc w ciazy czy czekalyscie na potwierdzenie lekarza?
jak powiedzialyscie o tym rodzinie,czy czekalyscie kilka tygodni czy zrobilyscie to od razu? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natalka

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 11:31 am Temat postu: |
|
|
A co nie wiesz jaka wersje wybrac  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nokia
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 11:36 am Temat postu: |
|
|
chcialam tylko wiedziec z ciekawosci bo jeden znajomy czekal 3 miesiace zanim powiedzial rodzine ,a szwagierka po 10 dniach juz wszystkim powiedziala
a ja Natalka wybralabym wersje dlugoterminowa
w jaki sposob to oznajmilyscie? pytam tylko z ciekawosci  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natalka

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 11:39 am Temat postu: |
|
|
A ja to bym chyba kupila malutkie buciki ,ladnie zapakowala i wreczyla malutki prezencik ukochanemu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agneszka

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 11:42 am Temat postu: |
|
|
co do meza to w obu przypadkach razem sprawdzalismy wynik testu ciazowego
co do rodziny to za pierwszym razem powiedzielismy tego samego dnia co zrobilismy test - przez skypa
a za drugim razem tez jakos kilka dni po tescie
staram sie nie byc przesadna, bo wiem ze niektorzy czekaja do konca 1 trymestru zeby oznajmic radosna nowine...
kazdy robi tak jak mu najlepiej
Nokia widze ze Ty wszystko musisz dokladnie przemyslec, wiec mamy rozumiec ze decyzja juz podjeta teraz kolejny etap rozwazan - jak i kiedy powiedziec innym
oj to jeszcze duzo etapow Ci zostalo
nie lepiej jakos tak spontanicznie  _________________ Antoni (07.2006); Ewunia (01.2008) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nokia
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 11:42 am Temat postu: |
|
|
A ja to bym chyba kupila malutkie buciki ,ladnie zapakowala i wreczyla malutki prezencik ukochanemu
dokladnie mam tez taka opcje na przyszlosc  _________________

Ostatnio zmieniony przez Nokia dnia Sro Wrz 26, 2007 11:47 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nokia
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 11:46 am Temat postu: |
|
|
| agnieszka_mama2006 napisał: |
Nokia widze ze Ty wszystko musisz dokladnie przemyslec, wiec mamy rozumiec ze decyzja juz podjeta teraz kolejny etap rozwazan - jak i kiedy powiedziec innym
oj to jeszcze duzo etapow Ci zostalo
nie lepiej jakos tak spontanicznie  |
oj bardzo duzo etapow przede mna poki co jestem na etapie przygotowan psychicznych do podjecia decyzji o zajsciu w ciaze - oswajam strach  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agneszka

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 11:50 am Temat postu: |
|
|
| Nokia napisał: |
oj bardzo duzo etapow przede mna poki co jestem na etapie przygotowan psychicznych do podjecia decyzji o zajsciu w ciaze - oswajam strach  |
nie chce Cie zniechecac, ale jak ja ostatnio sie zastanowilam nad obecna moja sytuacja to pomyslalam ze tak logicznie podchodzac do wszystkiego rozwazajac kazde za i przeciw to nigdy bym sie na to wszystko nie zdecydowala
ALE... jestem przeszczesliwa  _________________ Antoni (07.2006); Ewunia (01.2008) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agatka
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 11:51 am Temat postu: |
|
|
a juz myslalam ze miesiac miodowy byl owocny i ze hydromielu nie zabraklo  _________________ ,,chcialabym miec taki charakter,zeby jesli ktos mi przysle kiedys gowno konskie w paczce,nie krzyknac z odrazy,tylko sie ucieszyc ze konik tu byl,,
http://turystyka.wp.pl/artykul.html?wid=9061255&katn=2:0 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szocik
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 1:13 pm Temat postu: |
|
|
Nasze smyki byly z tych "planowanych". Kiedy okres mi sie zaczynal spozniac to moj A. sam gnal do apteki po test Nie dalo sie wiec kupic mu bucikow, zapakowac i td  _________________ Kubus (28.02.2005) i Jasiek (13.02.2007) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|